Emocione dhe përlotje/ Olta surprizohet nga djali

Emocione dhe përlotje/ Olta surprizohet nga djali

Teksa dha vendimin për tu larguar nga shtëpia, Olta mori një surprizë nga Vëllai i Madh.

Djali  i saj Amari e priste në dhomën e surprizave. Ajo ka shpërthyer në lot në momentin e parë që e pa.