Lorenci merr misionin nga Vëllai i Madh të bindë banorët se është dashuruar me Jorin

Lorenci merr misionin nga Vëllai i Madh të bindë banorët se është dashuruar me Jorin

Lorenci ka marrë misionin nga Vëllai i Madh të bindë të gjithë banorët që është dashurur me Jorin.

Teksa Jori fliste me Kristin dhe Gertin për ish marrëdhënien e saj, Lorenci e ka pyetur Jorin nëse ajo mund t’i jap një shans që të kenë diçka bashkë.

Ai i shprehu pëlqimin e tij dhe i premtoi që do ndryshonte çdo gjë që asaj nuk i pëlqen te ai.

Kristi dhe Gerti kanë besuar fjalët dhe pëlqimin që Lorenci  shprehu ndaj Jorit.

Ata nisën të bindin Jorin që t’ia japë një shans Lorencin për të pasur diçka më shumë me të.