Sabiani unfollow të bijës/ Banorët mësojnë lajmin

Sabiani unfollow të bijës/ Banorët mësojnë lajmin

Një ndër lajmet që u lexua, ishte dhe se Sabiani kishte hequr vajzën tij Keisin, nga instagrami.

Për ata ky lajm ishte i rremë, ndaj e votuan si të tillë,  por pasi pyetën Keisin, ajo e pohoi dhe konfirmoi që ishte e  vërtetë, pasi ka qenë vetë Sabiani që i’a ka rrëfyer kur hyri në shtëpi.