Qeveria BBV/ Luizi nis fushatën: I bëra 5 vota! 

Qeveria BBV/ Luizi nis fushatën: I bëra 5 vota! 

Pas leximit të zarfit, Luizi u shpreh se ai ka dëshirë të marrë pozicionin e kryeministrit, ndaj nisi fushatën në shtëpi për mbledhjen e votave.

Duke biseduar me Qetsorin ai tha se deri më tani ka 5 vota. Sipas tij, Kiara, Efi, Jori, Keisi dhe Elvisi do ia japin votën atij.

Ai u shpreh se u ka thënë këtyre të pestëve, që votën për ministër të brendshmë të ja japin Qetsorit.

Ky i fundit u shpreh se ai do të bëhet ministër i jashtëm dhe jo i brendshëm. Luizi tha se nuk e kanë në dispozicion një pozicion të tillë, ndërsa Qetsori shtoi se ai nuk e bën dot atë post, sepse nuk merret dot me fjalët brenda ministrisë.