Rekordet Guinnes/ Qetsori tenton të xhunglojë sa më shpejt topin

Rekordet Guinnes/ Qetsori tenton të xhunglojë sa më shpejt topin

Pasi ndanë sfidat, banorët nisën të bënin provat paraprake, të cilat duhet të bëheshin në kushte shtëpie. Qetsori nisi të xhunglojë topin e ndërkohë që në monitorin e shtëpisë shfaqeshin sekondat.

Nga ana tjetër Keisi dhe Kiara tentuan të vendosnin letrat higjenike njera mbi tjetrën duke u përpjekur mos të binin në tokë.

Pjesa tjetër e banorëve po ashtu nisën me përgatitjet paraprake.