Keisi largohet nga shtëpia e Big Brother Vip

Keisi largohet nga shtëpia e Big Brother Vip

“Prime” e kaluar, nominimi u zhvillua ndryshe. Banorët shkuan një më një në dhomën e rrëfmit dhe si gjithmonë thanë dy emra dhe dy arsye.

Ata si gjithnjë votuan banorët me të cilët kishin përplasje, debate dhe keqkuptime me njëri-tjetrin. Por, katër banorët me më shumë vota, fituan imunitet. Konkretisht imunitet fitoi Kiara, Efi, Kristi dhe Dea dhe ata automatikisht fituan imunitet.

Luizi, Qetsori, Elvisi, Keisi, Bledi, Nita, Keisi dhe Jori shkuan automatikisht në nominim.

Keisi ishte banorja e cila la përfundimisht shtëpinë, duke hequr dorë nga çmimi i madh.