Kiara dhe Bledi largohen nga shtëpia e Big Brother

Kiara dhe Bledi largohen nga shtëpia e Big Brother

Pasi Efi u shpall finalistja e dytë, Bledi dhe Kiara kanë lënë automatikisht shtëpinë e Big Brother duke hequr dorë nga gara për çmimin e madh.