Qetsori shfaq talentin e tij si picajol

Qetsori shfaq talentin e tij si picajol

Pas leximit të zarfit, banorët morën mjetet e nevojshme nga kompania “Atlas” dhe miellin “Ola” dhe nisën me përgatitjet e picave.  

Të ndarë në dy grupe, Luizi me Efin dhe Dean dhe Qetsori me Kristin dhe Nitën banorët nisën sfidën për përgatitjen e picave.

Grupi i cili do përgatisë më shumë pica do të fitojë 5 mijë euro nga kompania “Atlas”. Pas përfundimit të sfidës, picat e përgatitura me shumë dashuri nga të dyja grupet do të shpërndahen në qëndrat sociale të Tiranës.