Nita dhe Qetsori largohen përfundimisht nga Big Brother Vip

Nita dhe Qetsori largohen përfundimisht nga Big Brother Vip

Pasi Kristi u votua me shumicë votash nga publiku për të qenë finalisti i katërt, Nita dhe Qetsori dolën automatikisht nga shtëpia.

Për pak minuta ata do jenë në studio për të folur për eksperiencën e tyre në Big Brother.