Efi finalistja e dytë që eliminohet nga Big Brother VIP 2

Efi finalistja e dytë që eliminohet nga Big Brother VIP 2

Ka qënë Efi, finalistja e dyta që është larguar nga Big Brother gjatë finales së sotme.

Mes Luizit, Kristit dhe Efit, ka qënë kjo e fundit që ka hequr dorë nga gara për çmimin e madh.