Efi flet pas largimit nga shtëpia

Efi flet pas largimit nga shtëpia

Efi: U mërzita pak ditët e fundit sepse dhe nuk kishim çfarë të bënim, ndonjëherë duhen e ato debatet. Kam pasur dhe ca probleme të vogla shëndetësore. Jam e lumtur që kam qënë finaliste.

Arbër: Shumë gjëra nuk kemi ça themi, se këta i sqaruan  mirë të gjitha aty brenda.

Zhaklin: Besoj se kam folur shumë për Efin, për deklaratat e saj, është përmirësuar shumë, i uroj suksese. Në lidhje me raportin me Luizin, varet sa respekt kanë për njeri tjetrin, sa vërtetësi kanë, e do shohim do vazhdojë jashtë  ose jo miqësia e tyre.