Efi surprizohet nga i ati

Efi surprizohet nga i ati

Të tjera emocione të bukura ka dhuruar një ndër katër finalistët, Efi.

Ajo është takuar me babin e saj i cili mbante të veshur një bluzë të bardhë ku në të shkruhej ‘team Efi’.

Ai e përqafoi dhe shprehu lumturinë e tij për arritjet e saj, si dhe eksperiencën e mrekullueshme në BBV2.