Klipi madhështor i Big Brother VIP 2

Klipi madhështor i Big Brother VIP 2

Ndryshe nga çdo herë tjetër në këtë natë finaleje, katër finalistët kanë shkuar në skenën madhështore të ndërtuar posaçërisht për ta.

Ata kanë parë një klip ku përmblidheshin 133 ditët e qëndrimit të tyre plot emocion, lot, surpriza, dhe të papritura.

Dea Mishel: Kemi përjetuar shumë emocione këëtu brenda, shumë e bukur gjithçka që pashë tani.

Kristi: Shumë nostalgji.

Luizi: Do na mungojë gjithçka.

Efi: Gjithçka, një herë qeshim një herë qajmë, por së bashku, do mungoj çdo gjë nga kjo shtëpi.