Luizi fik dritat e shtëpisë! Përfundon edicioni i dytë i BBV2

Luizi fik dritat e shtëpisë! Përfundon edicioni i dytë i BBV2

Luizi më në fund bëri realitet “ëndrrën” e tij, të cilën shpesh herë e ka përsëritur brenda shtëpisë.

Prej kohësh ai ka thënë se nëse shpallet fitues i këtij edicioni, ka dëshirë të fikë dritat e shtëpisë.

Pas shpalljen së Luizit si fitues, ai hyri sërish në shtëpi dhe fiku dritat e shtëpisë më të madhe në Shqipëri.