Vëllai i Madh surprizon Fationin për 1-vjetorin e nipit, banori shpërthen në lot pasi e sheh duke ecur

Vëllai i Madh surprizon Fationin për 1-vjetorin e nipit, banori shpërthen në lot pasi e sheh duke ecur

Vëllai i Madh ka surprizuar Fationin, duke dhënë një videoklip të nipit që ka ditëlindjen.

Vogëlushi feston 1-vjetorin, e për këtë Big Brother ka zgjedhur ti përciell Fationit emocionet e festës së tij. Banori u prek shumë dhe nuk arriti t’i mbajë dot lotët, pasi pa djalin e motrës.

Ledioni: Dioni ka ditëlindjen mbush një vjec. Ka filluar të ec për herë të parë.

Fationi: Dion të puth daja shumë. Të uroj nga zemra u bëfsh edhe 100 vjeç.

Ledioni: U çmalle?

Fationi: Shumë. U ndjeva shumë mire…