Juli dhe Gazi kalojnë me sukses misionin, Ilnisa: Mos më fol vëlla! Sara: Kur ankohen ato për flokët, imagjino unë

Juli dhe Gazi kalojnë me sukses misionin, Ilnisa: Mos më fol vëlla! Sara: Kur ankohen ato për flokët, imagjino unë

Banorët e kanë pritur me humor misionin e Julit dhe Gazit për t’u prerë flokët vajzave.

Të pyetura se si ndiheshin, Ilnisa tha “mos më flisni”, ndërkohë Sara me batutë u shpreh “kur ndihet keq Ilnisa me Erjolën imagjino unë”.

Ledioni: Si s’ju vjen turp?

Juli: Po ca turpi, ishte detyrë që duhej bërë.

Ledioni: O Ilnisa?

Ilnisa: Lëre vëlla mos më fol. Thash, po ky ç’ne që po kërkon kaq shumë. Pasi e hëngra dhe i preva e pyes, mos ishte gjë ky një mision, më thotë: “Mision për flokët, unë?!”

Ledioni: O Sara po ti si i preve gjithë ato flokë moj?

Sara: Ore kur ndihet keq Ilnisa me Erjolën imagjino unë. Kur isha jashtë rrisja flokët me vitamina, vjen Gazi… Dhe e di si ma ka prerë, për 30 sekonda.

Gazi: Por s’kishim kohë moj, ishim në limite sepse mbaronte sfida.

Në përfundim, Juli dhe Gazi fituan sfidën dhe kurdoherë që të jenë gati mund t’i bëjnë 3 kërkesat Vëllait të Madh.