Lexohet zarfi, kush janë dy banorët e parë që i shpëtojnë televotimit të javës?

Lexohet zarfi, kush janë dy banorët e parë që i shpëtojnë televotimit të javës?

Banorja e parë që shpëton nga televotimi i kësaj jave është  Egla.

Ndërkohë që Egla është pasuar nga Juliani.

Kujtojmë se në televotim kanë qenë Gazmendi, Egla, Sara dhe Juliani.

Të 4 banorët kanë dalë në televotim si pasojë e thyerjes së rregullave të Vëllait të Madh nëpërmjet një zarfi të zi.

Kujtojmë se tashmë pritet të jepet vendimi final për dy banorët e mbetur Gazmendi dhe Sara.