Për herë të fundit të gjithë së bashku, debate dhe përplasje të ashpra mes protagonistëve, ndiqni sonte Post BBV

Për herë të fundit të gjithë së bashku, debate dhe përplasje të ashpra mes protagonistëve, ndiqni sonte Post BBV

Shtëpia e Big Brother Vip mbylli rrugëtimin e një aventure plot 133 ditore.

Një aventurë e cila mbarti me vete përplasje të forta, debate, sulme të ashpra ndaj njëri-tjetrit, miqësi të krisura apo të sapolindura, dashuri, aleanca, shumë lot dhe emocione.

Shumë pikëpytje mbetën ende pa përgjigje mes protagonistëve të këtij edicioni, një fituese e cila zgjoi pafund polemika në rrjetet sociale dhe së bashku me të dhe shumë aludime.

Banorët e kësaj aventure, mblidhen sot për herë të fundit, të gjithë bashkë për të vendosur kështu “kapakun” e çdo copëze të këtij edicioni.

Cila do të jetë fjala e tyre e fundit përballë njëri-tjetrit? Çfarë ka ndodhur mes tyre në ditët e para pas izolimit të tyre?

Për një spektakël me debate të forta, ndiqni sonte Post Big Brother Vip, në oren 21:00 , në Top Channel!