Biletat e finales së Big Brother VIP

Nëse dëshironi të ndiqni finalen e spektaklit të jashtëzakonshëm, të takoni nga afër banorët tuaj të preferuar dhe t’i bashkoheni festës në shtëpinë më të famshme në Shqipëri,

Rezervoni biletën tuaj.

Dërgoni të dhënat tuaja (emër mbiemër, numër telefoni) tek [email protected].


Për arsye sigurie, vendet janë të limituara. Biletat fillojnë nga 500 EUR.