“I hoqe gëzimin shokut tënd”/ Dasma “mollë sherri” mes Fationit dhe Meritoni: M’u duk e poshtër

“I hoqe gëzimin shokut tënd”/ Dasma “mollë sherri” mes Fationit dhe Meritoni: M’u duk e poshtër

Dasma e Ilnisës dhe Meritonit krijoi debate dhe dinamika të shumta në shtëpi.

Disa banorë nuk pranuan që të shkonin në këtë dasmë dhe mes tyre ishte dhe Fationi. Sot ai tha se nuk shko isepse iu duke e poshtër mënyra se si iu bë ftesa banorëve, ku Sara dhe Vesa u përjashtuan.

“M’u duk e e poshtër si u bë pjesa e ftesave. Ai i tha hajde Vesës bëj punët ti pasi nuk e ftoi. Ishte shumë e gabuar. Mban shumë inat Meritoni. Edhe rasti që i hoqi dasmën shokut të vet. Ky është Meritoni. I hoqe gëzimin shokut tënd. Ky është Mertioni. “- tha ai, teksa Meritoni e ironizonte me përqeshje dhe batuta.