Fiku dritat e shtëpisë, Egla flet si fituese e edicionit të tretë të Big Brother Albania VIP: Falenderoj që…

Fiku dritat e shtëpisë, Egla flet si fituese e edicionit të tretë të Big Brother Albania VIP: Falenderoj që...

Egla Ceno është fituese e Big Brother Albania VIP 3, me banoren që ishte e fundit e cila fiku dritat e shtëpisë.

Pas fitimit të Çmimit të Madh prej 100 mijë eurosh, ajo tha:

“Falenderoj që jeni bërë zëri, nga një format kaq i rëndësishëm, që jeni bërë zëri i këtyre mesazheve. Dhe më fal Ledion, të tregoj pak kurrizin”, ku në bluzën e Eglës shkruhej: E vogël, e brishtë, e pafajshme…