“Nuk di kë të falenderoj që ai është në këtë shtëpi”/ Ilnisa flet për raportin me Meritonin

“Nuk di kë të falenderoj që ai është në këtë shtëpi”/ Ilnisa flet për raportin me Meritonin

Ilnisa dhe Meritoni u celebruan brenda shtëpisë së “Big Brother VIP, në një dasmë të improvizuar.

Megjithatë, ata ende nuk i kanë vendour një emër raportit, teksa sot Ilnisa tha se i bashkon shpirti.

“Nuk di kë të falenderoj që ai është në këtë shtëpi, Zotin apo dhe vëllain e madh. Ky është një nga raportet më të çuditshme. Ky është një raport që e bën bashkë vetëm diçka që ndodhet brenda dhe që quhet shpirt.”- tha Ilnisa.