Dy emra, dy arsye/ Banorët nominuan në dhomën e rrëfimit, ja cilët shkuan në televotim

Dy emra, dy arsye/ Banorët nominuan në dhomën e rrëfimit, ja cilët shkuan në televotim

Nominimet u riktheyn të bëheshin në dhomën e rrëfimit, ku banorët dhanë dy emra dhe dy arsye.

HEIDI: Roza – Vazhdon me sharjet, e kam gjithmonë kundër; Françeska – Pati atë inteligjencën, më vë në pozitë të vështirë.

FRANÇESKA: Egla – Fyerje të vazhdueshme në shtëpi, thyen rregullat; Meritoni – Prek femrat në ndershmërinë e tyre.

JULI: Egla dhe Meritoni – Për të gjithë strategjinë e tyre të pisët që përdorën kundër Gazit.

LEDJONA:  Ilnisa dhe Egla – Nuk kam amrrëdhënie dhe s’kam komunikim me as njërën dhe as tjetrën.

EGLA: Roza dhe Ledjona – Jemi shumë dhe një tualet. Energjia e tyre në shtëpi nuk më pëlqen.

ILNISA: Ledjona – Mezi po pres t’i shfaqi vetë dhe do ndodhë shumë shpejt; Sara – Sepse Erjola anon më shumë nga e mira se e keqja.

MERITONI: Françeska – Mundohet gjithmonë të ndërhyjë në çifte; Erjola – Sepse më përdori djalin.

JULIA: Egla – Vazhdon të jetë shumë e zhurmshme; Ledjona – Dua ta shoh pak aktive.

SILVI: Ilnisa dhe Meritoni – Kam pasur më pak kontakt me ta dhe atë pak kontakt që kam pasur ka qenë konfliktual.

SARA KARAJ: Bardhi – Nuk kam pasur asnjë afrimitet me të; Ilnisa – Ndihem e përdorur për lojërat e saj.

BARDHI: Erjola – Nivel protagonizmi i panevojshme te gjyqi; Françeska – Dua të ndryshojë rrjedhën e lojës.

VESA: Françeska – Po bën lojë të pisët; Egla – Është shumë e parashikueshme në lojë.

ROMEO: Françeska dhe Roza – Nuk më pëlqen loja e tyre fare.

FATIONI: Meritoni – Mundohettë përdori në mënyrë të keqe femrat; Ilnisa – Është lojtarja më e keqe që ka pasur ndonjëherë “Big Brother”-i.

ERJOLA: Meritoni – Nuk dua të bashkëjetoj me të; Françeska – Nuk jam shumë e lidhur me të.

RIKE: Françeska – Futet si qoftja mes pilafit; Egla – U lodha me personalitetet e saj.

SARA: Françeska – Nuk e di ku qëndroj me të; Erjola – Ka veshur petkun e shoqes, por nuk e ndjej të tillë.

ROZA: Meritoni – Po luan shumë pisët; Romeo – E di që më ka nominuar dhe ai mua.

Kështu në nominim shkuan Françeska, Egla, Ilnisa, Meritoni, Roza, Ledjona dhe Erjola.