Largimi i Gazit nga shtëpia, fjalët e para të banorit pas eliminimit: Juli është lojtar, “Big Brother”-in e fiton…

Largimi i Gazit nga shtëpia, fjalët e para të banorit pas eliminimit: Juli është lojtar, “Big Brother”-in e fiton…

Gazi u largua nga shtëpia e “Big Brother”-it pas televotimit të publikut, ku në nominim ishte së bashku me Julin, Eglën dhe Sarën. Ai e komentoi këtë në studio, duke u shprehur se e dinte që ishte momenti i tij për të lënë shtëpinë.

GAZI: Për mua ishte kështu. Nuk doja të luaja këtë javë. I thashë Eglës që ajo duhet të ishte fituesja dhe doja që ajo të fitonte sot.

LEDIONI: Pse zgjodhe të takohesh vetëm me Eglën, Meritonin, Romeon dhe Ilnisën?

GAZI: S’i kam qejf hipokrizitë. Të gjithë i dua. Po Merritonin e kam pasur dobësi. Romeo është sekuent. Egla është shumë e vërtet.

LEDIONI: Juli dhe Ledjona thanë që ti u përdore. Juli tha që arritën të ndanin një miqësi të sinqertë vetëm duke hedhur vrerë.

GAZI: Juli luan me të gjitha mundësitë e mundshme dhe është lojtar, bavo i qoftë. Nuk ka shanse që asnjë të më manipulojë. Juli donte të nxirrte Eglën dhe u mundua të bënte një debat me mua, por unë nuk doja. Unë doja të dilja. U bë një ambient shumë toksik. I dua të gjithë, por të gjithë tani filluan të luanin për çmimin.

LEDIONI: Ishte ky debati mes teje dhe Julit i vërtet apo për lojë?

ARBËRI: Dua ta nis me një pyetje. A mendon se marrëdhënia jote me Julin ka qenë e sinqertë, nga ana e Julit?

GAZI: Nuk kishim një marrëdhënie shoqërore. E pashë që në fillim që ky ishte personi i duhur për të bërë ping-pong. Në rastet kur mendonim për të bërë lojë, nuk e bënim. Nuk kemi pasur marrëdhënie të qartë me njëri-tjetrin, siç e ka sot Juli me Ledjonën. Ka qenë më shumë gazmore. Unë e kuptova që Juli do të më nxirrte dhe s’ka asgjë të keqe këtu.

ARBËRI: Nuk e pashë Julin të prekur. Mendoj që një arsyet që të ka penalizuar është dhe debati me të. Ndoshta është dhe një nga arsyet që sot dole. Mendova se Juli është në krahun tënd, por ftohtësia e tij sot, mendova mos do ishte më emocional. Mendoja se do të faktorizonte, por sot e kuptova që donte të dilje.

ORI: Unë besoj thellësisht se Gazi i është dashur Julit. Duke e ditur shumë mirë se sa lojtar i mençur ishte ai… Për mua Gazi ishte lojtari më simpatik. Juli duke e ditur që Gazi bënte një duo interesante në një debat, mendoj se nuk donte t’ia linte askujt tjetër të bënte dyshin në debatin me Gazin. T’i kam shijuar skemat shumë.

GAZI: Keni qenë shumë shumë të sakt. E them shumë sinqerisht.

ARBËRI: Si strateg që je, kush e fiton Big Brother-in?

GAZI: Egla. Është lojtarja më e sofistikuar aty brenda.