Banorët në lot teksa rishohin momentet e fundit të Eglës në shtëpi: Ishte lojtarja më e fortë

Banorët në lot teksa rishohin momentet e fundit të Eglës në shtëpi: Ishte lojtarja më e fortë

Ditën e diel, në shtëpi hyri një Zarf i Zi që kishte të bënte me një debat të fortë mes Ilnisës, Meritonit dhe Eglës, i icli degradoi me derdhjen e verës në kokën e Meritonit.

Pas kësaj, Vëllai i Madh mori një vendim për ta përjashtuar aktoren nga loja. Mbrëmjen e sotme, banorët kanë riparë këto momente, që disa prej tyre edhe i kanë prekur. Ata janë shprehur se nuk ishte e drejtë që ajo doli në këtë mënyrë dhe e cilësuan si lojtare të fortë.

Heidi: Më erdhi shumë keq, nuk e meritonte të dilte ashtu. Ajo ishte, është, njeriu më i drejtë, ashtu ka qenë, luftarake, inteligjente, grua e fortë dhe besnike gjithmonë. Është shumë e fortë.

Romeo: Egla ishte unike dhe është. Mendoja që ka qenë lotjarja më e fortë në shtëpi. Të gjithë pyesnin mendjne çfarë dobëjë ajo sot në mëngjes. Një lojtare që nuk e ka parë asnjë BB.

Juli: Më vjen shumë keq për sakrificën e saj, gati 80 ditë. Ishte një nga personazhet më të fortë në shtëpi. Vajza më e veçantë në llojin e saj. Por rregullat janë rregulla, pasi i shkel merr atë që meriton. Ajo ka një arsye pse shkoi aty. Banorët e goditën tek pika e dobët.

Roza: Po mendoja çfarë fjalësh të përzgjedh për Eglën. Kemi pasur debate të shumta, e kisha kudnërhstare. Në ditët e fundit ka pasur sjellje si zonjë. Kur Françeska më përndiqte, ajo rrëzoi barierat dhe më ndihmoi. Lojtare shumë e fortë. Kaloi nga lojtare e pashpirt, në një zonjë që të çmontonte nga çdo mendim negativ për të.

Ori Nebijaj: U bë e qënësishme në çdo prime. Ne diskutonim çdo gjë që ajo bënte, ishte sa e frohtë por dhe me fantazi për lojën e saj. Vëllai i Madh nuk u nxitua sepse ajo u paralajmërua disa herë, kishte situata të përsëritura para skualifikimit. Ishte moment iqë Vëllai i Madh të merrte një vendim. Unë do doja të htoja që ata mudn të interpretojnë çdo fjalë tonën si të duan, por ne nuk ja kemi futur asnjëherë kot për ato që i kemi provokuar. Nu ke përqafoj lojën me denigrime.

Arbër Hajdari: Vendimi mu duk i drejtë sepse ka pasur situata të ngjashme dhe mu duk vendimi më i drjetë nga Vëllai i Madh.