Heidi dhe Romeo aleancë me Eglën? Ja çfarë thanë dy banorët

Heidi dhe Romeo aleancë me Eglën? Ja çfarë thanë dy banorët

Romeo dhe Heidi ishin dy banorët që u prekën më shumë me largimin e Eglës nga shtëpia, duke u shfaqur edhe në lot.

Mbrëmjen e sotme, të pyetur nga Ledion Liço nëse ata kishin një aleancë për lojën me aktoren, ata u shprehën se raporti i tyre ishte miqësot dhe u pëlqente koha që kalonin bashkë, por nuk kishin aspak një aleancë.

Heidi: Jo unë isha shumë afër me të, e kisha shumë xhan dhe ajo mua. E kiasha shumë qejf dhe të nevojshme një nejri si ajo. Na pëleqnte të rinim bashkë.

Romeo: Unë me Eglën kishim një raport të mirë. Më shumë me Eglën kanë ndenjur të tjerët por unë e kisha xhan dhe e kam thënë që asaj nuk i kthehem. Këta le të thonë çfarë të duan sepse këtu njerzillëku këtu ka vdekur.