“Të shohim sa burrë është”/ Fationi sfidon Meritonin: Dha fjalën se nëse del Ilnisa, do dalë dhe ai

“Të shohim sa burrë është”/ Fationi sfidon Meritonin: Dha fjalën se nëse del Ilnisa, do dalë dhe ai

Nga studio e “Big Brother” ish-banori, Fation Kuqari ka komentuar debatet mnë të cilat është përfshirë Meritoni gjatë ditëve të fundit, pikërisht banori i cili u bë shkak që ai të dilt vetë nga shtëpia.

Fationi tha se Meritoni është natyrë bullizuese, por përmendi dhe betimin që ka ai ka dhënë. Meriotni është shprehur se nëse Ilnisa del nga shtëpia, do dalë dhe ai.

“Ai këtë natyrë ka, e ka bërë më parë. Nisi si seksi dhe më pas i ofendoi. Eglën e nxorri nga shtëpia.  Tek unë, nuk kisha lidhje fare. U nxitova, unë gabova vetë dhe dola, unë dogja të ardhmen time në një farë mënyre për të dalë burrë. Ai ka thënë po doli Ilnsia do dal dhe unë.  Të shohim sa burrë është. Dha fjalën, të shohim sa do ta mbajë. Çmimin e madh mund ta fitosh në shumë mënyra por fytyrën është vështirë ta mbash.”- tha Fationi.