Misioni sekret i Heidit, “vëllai” i banores bëhet pjesë e shtëpisë së Big Brother VIP 3

Misioni sekret i Heidit, “vëllai” i banores bëhet pjesë e shtëpisë së Big Brother VIP 3

Heidit i është dhënë një mision sekret, për të bindur Romeon dhe banorët e tjerë se ajo ka një vëlla më të madh. Në një komunikim me Ledionin, Heidi foli për Lidin, “vëllain” e saj, duke treguar arsyet se përse e tregoi tani këtë në moment, me banorët e tjerë që e dëgjuan.

Heidi: E gjeta në një moment të njihem me njëri-tjetrin me Romeon. Thjesht e nxorra. Thjesht doli. Nuk kemi ndejtur fare. Është rritur larg.

Ledioni: A të merr malli për të?

Heidi: Ndonjëherë po. Është vëlla. Por kështu janë gjërat, rritesh larg.

Më pas ajo u takua me Lidin, me Heidin që duhet të luajë rolin deri të shtunën pa e kuptuar banorët e tjerë, në mënyrë që çmimi i madh të rritet dhe me 10 mijë euro të tjera.

Lidi Delia është animator, i cili është i martuar dhe ka dy fëmijë, duke qenë kështu banori më i ri i shtëpisë së Big Brother.