“Ti po thua që unë jam njeri i keq?”/ Agravon debati mes Eglës dhe Romeos: Avullohu!

Ti po thua që unë jam njeri i keq?/ Agravon debati mes Eglës dhe Romeos: Avullohu!

Egla dhe Romeo kanë patur një raport të afërt deri më tani në shtëpinë e “Big Brother Vip 3”, por duket se miqësia mes tyre ‘është krisur’ pas një ngjarjeje të ndodhur në ‘prime-n’ e të martës. Teksa Romeo u zgjodh lider dhe kishte mundësinë e zgjedhjes së tre banorëve për t’i dhënë imunitet, emrat që ai tha ishin Heidi, Lidi dhe Egla. Duket se banores nuk i pëlqeu që u zgjodh e fundit nga Romeo, duke nisur kështu debatet mes tyre në shtëpi. Gjatë ‘prime’ të sotëm, Romeo u shpreh:

Romeo: Unë Eglës nuk i kam dalë kurrë kundër, nuk e kam qëlluar kurrë. Kur ajo s’ka qenë pjesë e kësaj shtëpie, unë kam folur për të. Unë nuk ia kthej ofendimet që bën ajo, se s’dua të bëj të njejtën gjë, dhe do komentohet a i thuhet një gruaje kjo… Por a i thuhet një burri kjo?

Egla: Sfumove atë sjellje me veprimin tënd të fundit…

Romeo: Ku e kam qëlluar unë Eglën?

Ledioni: Ti e shikon Eglën në finale?

Romeo: Po, e shikoj. Nuk duhet të jesh njeri i mirë të shkosh në finale…

Egla: Ti po thua që unë jam njeri i keq?

Romeo: Të qëllosh njerëzit e tu, patjetër.

Egla: Avullohu…

Arbër: Është hipokrizi. Nuk mund ta shohësh dikë në finale dhe pastaj ta shash. Sjellja e Eglës ka një lloj kontradikte…

Ori: Nuk di cilat janë gjestet e Eglës të mëdha të respektit ndaj Romeos…