“A mund të dal nga dera e kuqe”/ Jetmiri debat me opinionistët: Po më ofendon

“A mund të dal nga dera e kuqe”/ Jetmiri debat me opinionistët: Po më ofendon

Ditën e djeshme Jetmiri ka deklaruar se do të largohet nga shtëpia e Big Brother Vip dhe kjo për shkak të kërcënimt që Egla supozohet që i ka bërë atij, duke i thënë se do “shkul dhëmbët”.

Komentet e opinionistëve e revoltuan Jemtirn, i cili dhe kërkoi që të dilte nga dera e kuqe. Ai pretendon se i janë shkelur të drejtat nga Egla.

Arbër Hajdari: Unë bie totalisht dakord me Jetmirin kur ka thënë që nuk është program edukativ. Edhe sezoni ne kaluar unë djretoja krtikat e mija, ai thoshte që Enver Hoxha ka vdekur. Po jam darkord që ky është një reality-show, ku çdo banor aty ka të drejtën e fjalës dhe ëhstë publiku që i gjykon me vota. Nëse ka një revoltë brenda shtëpisë, atëherë më jepni kohë deri të shtunë t’u them të jgithë banorëve se çfarë ofendimesh kanë bërë. Të gjithë kanë kohë t’i tregojnë publiku kush janë, çfarë përfaqësojnë. Ka një mugesë koherente të Jetmirit që dikur thoshte nu kështë program edukativ dhe tani thostë që e shohin dhe fmëijët. Jetmir ke kohën dhe mudnësinë që të tregosh se personi përballë teje nuk është korrekt. Nga kjo studio, sa herë që ka pasur diçka që nuk është në rregull, ka marrë kritika dhe këshilla nga kjo studio.

Jetmiri: Dua të them që vërtet nuk jetojmë në komunizëm dhe jemi të lirë, por liria ka limitet e saj. Në momenti nqë ajo shkelet në mënyrë të herëpashershme, nuk do të thotë që unë e kam saktë dhe Egla gabim, por më ëshët dashur të bëj cirk që të tregoj këtë. Më është dashur të bullizoj, të ofendoj. A mund të dal nga dera e kuqe?

Ledion Liço: Kanë kaluar mbi 40 ditë, në studio ke thënë që ky program ndiqet dhe nga fëmijët

Arbër Hajdari: Dhe ti del lakuriq edhe pse ndiqet nga fëmijët

Ledion Liço: E zëmë se është koherent. Jetmir, ti hyre në program për thirrjen tënde sepse programi nuk duihet të ishte ky që është dhe i ke thënë Orit se do e fitoje me modelin tënd. Unë shoh një njeri të dorëzuar që meqë nuk e fitoi dot me modelin e tij, thotë do dal nga dera e kuqe.

Jetmiri: Në kushtet në të cilat unë jam këtu brenda, mënyra si e shoh unë të drejtën time. Nëse mendja ime mendon që po më bëjnë padrejtësi në forma të ndryshme, nuk dua ta shpalos tani. Që unë të bëj një lloj beteje me ju, nuk e di nëse mund taq fitoj. Në sytë e mi, ka një mospërputhje të asaj që shoh dhe shfaqet.  Unë po mundohem që të reagoj në formën time dhe ne kemi shembulli ne një prime më përpara, unë u stresova dhe kalova në stres për një klip që ishte montuar në mënyrë të çuditshme

Ledion Liço: Ty tu dha koha të flisje dhe të shpjegoje gjithçka

Jetmiri: Unë po stresohem, po kërkoj ndihmë të specializuar, kjo gjë mu trajtua ndryshe, mu kthye kundër. Dmth unë kam një problem me veten. Nuk mund të shkel mbi veten për një gjë pa vlerë. Më bëhen ofendime, dhe në prime shoh debate kot dhe pastaj nuk shoh veten time. Nuk p oshoh standardin dhe kam dyshimet e mija.

Ledion Liço: Ajo që më bën përshtypje shtë fakti që ajo që po tregojmë sot, ëhstë se ne heqim dorë kur gjërat nuk shkojnë siç duam ne,  heqim dorë.

Jemtiri: Unë e di që aty jashtë njerëzi më duan, më mbështesin.

Ledion Liço: Atëherë ku është problemi.

Jetmiri: Unë jam, sepse forma ime është që të apeloj kur kam problem. Unë po kërkoj qëndrime tuajat.

Arbër Hajdari: Kur doli ky lakuriq ne duhet ta nxirrnim këtu.

Jetmiri: Unë i pranova të gjitha, ula kokën.

Ledion Liço: Eglës ju tha 72 orë më parë që është personi me fjalorin më të rëndë në 3 edicione. A është kjo mbajtje qëndrimi?

Jetmiri: Po, por kjo nuk zgjidh problemin tim. Më vini në përballje me këtë njeri.

Ledion Liço: Ti je në përballje me këtë njeri. Krahasimin e bën publiku Jetmir, as unë, as ti. Vë në peshore nëse ëhstë më e fortë Egla që pasi është zgjuar thotë do të të htyej dhëmbët, apo Jetmiri që në mes të natës i bie gotës. Vendimi yt për të lënë spektaklin më duke frikacakëri, jo trimëri. Një njeri që i futet asaj gjëje për të ndryshuar, nuk e lë në mes.

Jetmiri: I vendose ngjyrat dhe orinetimin tënd

Ori Nebijaj: Jo unë nuk manipuloj, ti ngre akuza dhe nuk ke përgjigje. Ku specifikisht, lëri këto të tjerat.

Jetmiri: E bën përshtjellimin e idesë siç do Ori.

Ori Nebijaj: Po ti i bën në tik tok. Për mua je lojtar shumë i mirë, më vjen keq nëse ikën.

Jetmiri:Bëj profesionisten, fol në mënyrë të drejtë.

Ori Nebijaj: Për mua këtu po bën roli ne viktimës.

Jetmiri: Çfarë të dukem unë, ty, nuk dua të bëj rolin e viktimës. Po futesh kot, po më akuzon për gjëra pa lidhje.

Ori Nebijaj: Ti nuk kuptoke shqip more. Unë flas shqip, nuk e di çfarë flet ti.

Jetmiri: Ti po më ofendon, më the bën viktimën,

Ori Nebijaj: Të thashë që në këtë rast po bën viktimën, po bën burracakëri. Për mua kj osjellje ëhstë viktimizim, baraz bën viktimën.