Ku e merr sigurinë Romeo? Debat me tone të larta, Juli: Pse i dogji kaq keq…

Ku e merr sigurinë Romeo? Debat me tone të larta, Juli: Pse i dogji kaq keq…

Romeo dhe Juli janë përfshirë në një debat të ashpër gjatë ditëve të fundit, pasi Juli e pyeti Romeon se nga e gjen bedimin për të ndryshuar lojë.

Sot Roemo ka deklaruar se Juli ka aludimet e tija për pyetjen që bëri, dhe nuk priste përgjigje nga ai. Nga ana tjetër, Juli deklaroi se ka vënë re që Romeo ka ndryshuar nga ai djali i mirë që u shfaq në fillim, në një tjetër lojtar.

Romeo: Siç e thonë këta të gjithë, do ju nxjerr etj, unë në një moment u ndjeva i ofenduar se më thonë kalam. Unë mora gotën e qumshtit dhe ju thashë që vazhdoni. Juli pastaj më pyeti ku e gjen sigurinë, tek vetja i thashë, Jo më tha. Mu duk vetja sikur isha tek Manushi dhe unë dhashë përgjigjen e gabuar, kur ky i kishte të gjitha alternativat.

Juli: Unë i kam dhënë të gjitha përgjigjet. Unë kam parasysh një Romeo që është më i miri, më i dashuri, modest, emocional që i do të gjithë. Tani ka një javë që ka ndryshuar dhe e pyes ku e morë besimin dhe fjala kam vetbesim nuk më rri. Romeo nuk e di pse u tensionua. Unë kur bëj pyetje nuk kam mendim, por dua përgjigje.  Pas kësaj pyetje më vjen budalla, fendime të tjera.

Romeo: Më përmende preshin.

Juli: Ky njeriu i drejtë si na u bë i zhdrejtë? Unë nuk kam përgjigje, as koment, le të flasë Romeo. Ose do flas unë, ose ai në këtë shtëpi. As flas fare, nuk dua të flas. Paske qenë i vdekur për kohë televizive. Nuk kam asnjë hamendësim, por them që ky njeri hiqet si i drejtë por nuk është. Hiqet sikur i shikon gjërat me emocion dhe pastaj na del ndryshe. Nga na erdhi gjithë ky vetbesim. Shyqyr është Heidi se ky vetë nuk di të mbrohet. Si ka mundësi që njeriu është njerë kështu, njerë ashtu. Me një pyetje i gjeta zbuluar të dy, spese Heidi tha që Egla nuk i ka bërë gjë. Nga dita e parë kam thënë që nuk është i drejtë. Për këtë jam këtu që t’i them që si ndryshon njeriu kështu.

Romeo: Unë nuk e di çfarë opsionesh ka Juli për pyetjen e tij.

Graciano: I them është i favoriuzar sepse ka Heidi ndhe në momentin që nuk bën asgjë, mjafton të kapet me diçka për romancën dhe ja doli situata. Që ëhstë emocional dhe i drejtë është, por Romeo viktimizohet dhe e shton dozën e emocionalitetit. Është një fëmijë.

Heidi: Mua nuk më pëlqen kjo që thonë është i favorizuar se të ka ty. Është një skemë për ta ulur Romeon. Juli merr një fjali të Romeo në mes të një bisede me Eglën dhe bën një pyetje me qëllim që gjoja ka ndryshuar.

Ledion Liço: Më mirë lojtar Romeo apo lojtare Egla?

Heidi: Romeo normale.

Arbër Hajdari: Mua më duken si aludime se Romeo është rrogëtar këtu në Top Channel, se çfarë garancie mund të ketë kur është i mbyllur aty brenda.

Juli: Ku e pe ti që unë aludova këtë? Unë e dhashë një shpjegim. Athërë pyetja ime është pse i dogji kaq shumë.

Romeo: Unë e prisja që këtë kartën ta luaje më vonë.

Juli: Pse e di ky zotëria që unë do e luaja këtë kartë

Romeo: Unë e di, të njoh ty.

Juli: Ky njeri është i kompleksuar nga koka te këmbët.

Ledion Liço: Të gjithë ju që jeni aty, kush më pak, e kush më shumë. Ose ka qenë, ose është, ose do jetë i lidhur me këtë media kaq të bukur. Është televiizoni që prodhin më shumë në Shqipëri dhe ka lidhjet me ju.

Ori Nebijaj: Big up për Juli nqë po kam Romeon me pyetje. Por çfarë do të thotë të jesh i kompleksuar se të jgithë jemi e mbi të jgitha në njjë moshë ku po bën një rrugëtim të tillë.

Juli: Tani tregon që është i kmpleksuar thashë.

Arbër Hajadari: Tregohet super lojtar, sepse gjërat që do i kërkon, i incinion një gjë për të marrë përgjigje dhe kurrë nuk i përfundon.