“Të të vijë turp”/ Romeo debat të ashpër me Jetmirin: I shpërfytytuar

“Të të vijë turp”/ Romeo debat të ashpër me Jetmirin: I shpërfytytuar

Romeo ka reaguar në lidhje me debatet e fundit mes Eglës dhe Jetmirit, duke thënë se ky i fundit po e kzagjeron situatën për të marrë vëmednje. Kjo ka acaruar Jemtin, dhe të dy janë përfshirë në debat të ashpër me njëri-tjetrin.

Romeo: E gjitha kjo është për të marrë vëmendje Nuk do flasësh fare më beso.

Jetmiri: Të të vijë turp.

Romeo: Jemtiri është i tillë, thotë nuk do i jap zë dhe vetëm me atë merret.

Jetmiri: Dua të merrem.

Romeo: Por mos thuaj nuk dua ti jap zë.

Jetmiri: Njeri i shpërfytyruar.

Romeo: Pse më the mua dhe servil dhe rrogëtar. Çfarë të keqe ka të jesh rrogëtar, kështu janë të gjithë sqhqpitarët. Ma shpjego pak.

Françeska: Ti mban në krahë Eglën që shan e shpëlan. Nuk mudn të ulësh Jetmirin dhe të ngresh lart Eglën.

Ledion Liço: Në çfarë konteksti e ke thënë që gjysma këtu janë rrogëtarë?

Jetmiri: E thashë që janë njerëz që paguhen. Në çfarë konteksti e ka thënë Egla atë për mua?