“Kë doni të shpëtoni?”/ Hapet televotimi, kush janë dy banorët që shkojnë ‘kokë më kokë’ në nominim

Kë doni të shpëtoni?”/ Hapet televotimi, kush janë dy banorët që shkojnë ‘kokë më kokë’ në nominim

Liami dhe Lidi janë dy banorët që do të shkojnë ‘kokë më kokë’ në televotim, rezultatet e të cilit do të dalin të shtunën.

Banorët që mundën t’i shpëtonin televotimit të sotëm janë Egla, Romeo, Meritoni, Jetmir, Erjola dhe Françeska.

Ju mund të votoni me pyetjen kë doni të shpëtoni, nga Shqipëria me SMS 56666, Kosova 55099, Maqedonia e Veriut 144332, Zvicër 4636, Greqi 54534, Francë 71717 dhe nga Gjermania 82555. Po ashtu, ju mund të votoni online ose nga ‘My Vodafone App’.