“Shfrytëzues situatash”/ Opinionistët kritika Gracianos: Doje të nxirrje nga vetja Heidin

“Shfrytëzues situatash”/ Opinionistët kritika Gracianos: Doje të nxirrje nga vetja Heidin

Opinionistët Arbër Hajdari dhe Ori Nebijaj kanë kritikuar ashpër Gracianon për ofendimet e bëra nga ai ndaj Heidit, gjatë debateve të fundit.

Arbri u shpreh se Graciano kaloi limitet njerëzore, teksa Ori shtoi se ai e shfrytëzoi situatën.

Arbër Hajdari: Ai e sheh Heidin si kundërshtare për në finale dhe sa pa qnjë tëqeshur thado e përdor. Kaloi çdo limit. Është në dopjo rol. Se kur ajo qeshi për Lisin tha ishte shaka çfarë të keqe ka, kur të ndodhi vetë reagon. E teprove shumë. Doje ta nxirrje nga vetja Heidin. Duhet të thuash të vërtetën dhe kur është kundër vetes. Je përdorues i situatës. Ke treguar që këto situata dhe provokime fusin njerëzit në ngatërresë. Justifikon sjelljen që e detyron Romeon të kalojë përtej limiteve njerëzore. Dhe uron që të kalojnë përtej niveleve.

Ori Nebij: Nuk e kuptoj pse Graciano është i vetmi pronari i të vërtetës. I thotë mashtruese, por se për çfarë e ka mashtruar Heidi vetëm ai e di. Është shfrytëzim për lojë siç e thotë Arbri.