“Me kë doni ta ndani podiumin?”/ Romeo dhe Juli përgjigjen, banorët mësojnë finalistët

“Me kë doni ta ndani podiumin?”/ Romeo dhe Juli përgjigjen, banorët mësojnë finalistët

Meritoni, Heidi dhe Egla janë tre banorët që i bashkohen Julit dhe Romeos në finalen e madhe të 25 majit.

Gjithsesi, Big Brother vendosi t’i bënte një lojë Romeos dhe Julit, për të zgjedhur se me kë duan ta ndajnë podiumin.

Romeo zgjodhi Heidin, ndërsa Juli zgjodhi Eglën.