Eleminohet i pari nga “BBV3”, Meritoni heq dorë nga çmimi i madh!

Eleminohet i pari nga BBV3, Meritoni heq dorë nga çmimi i madh!

133 ditë! 5 finalistë! Bëhuni gati për të përjetuar emocionet më të forta nga një maratonë surprizash! Performanca ekskluzive dhe një garë që do të vazhdojë deri në momentet e fundit.

Në një edicion të Big Brother që nuk rresht së surprizuari, finalja e “BBV3” sapo ka nisur.

Ndërkohë, finalisti i parë që u eleminua nga “BBV3”, vetëm pak minuta më parë ishte Meritoni.

Egla, Heidi, Juli, Romeo? Kush e fiton Big Brother?