Emocionet e finales/ Juli vazhdon garën për çmimin e madh! I pari banor që ngjitet drejt podit

Emocionet e finales/ Juli vazhdon garën për çmimin e madh! I pari banor që ngjitet drejt podit

Julian Deda vazhdon garën për çmimin e madh.

Në një televotim përballë një tjetër finaliste si Heidi Baci, Juli ka mundur të fitojë duke shkuar kështu i pari banor drejt podit.

Vëllai i Madh gjithashtu ka hapur një tjetër televotim për publikun, i cili duhet të vendos për banorin e dytë; mes Eglës dhe Romeos, që do të shkojë në një “dyluftim” në pod përballë Julit për të fituar 100 mijë euro.