Momenti i eliminimit, televotimi nxjerr nga shtëpia Merin

Momenti i eliminimit, televotimi nxjerr nga shtëpia Merin

Meri eliminohet nga “Big Borther VIP 3” duke humbur mundësinë për të fituar çmimin e madh.

Ajo la shtëpinë për shkak të telvotimit që ishte me Gazin dhe Ilnisën.

Meri gjithashtu nuk ka mundësinë për t’u kthyer në shtëpi, pasi ajo ishte një nga banoret që nuk mori një biletë kthimi.